La termenul la care a fost citat paratul la divort, acesta nu se poate prezenta (plecat din tara); este de acord cu divortul, nu au copii, nu au ce imparti, neexistand bunuri comune - casatoria are durata mai mica de 1 an de zile.
Cum se procedeaza, cum se desfasoara actiunea de divort, e absolut necesara reprezentarea sa de catre un avocat, sau se poate pronunta divortul si in absenta sa?
Va multumesc!
Da, problema e ca nu poate fi prezent pe o perioada de mai bine de 1 an, deci nici la al 2-lea termen; poate face aceasta intampinare de care spuneti. Dar va rog din suflet sa-mi spuneti mai detaliat unde se depune, ce trebuie sa contina,daca trebuie avocat pt aceasta intampinare..... sint strain de tot de problemele acestea.
Va multumesc din suflet
Se depune la instanta unde se afla dosarul de divort, cu mentionarea numarului de dosar si trebuie sa contina acordul expres al paratului la cererea reclamantului.
Nu este nevoie de avocat, daca nu are alte cereri suplimentare si daca nu se opune.
Divort
ioanaDD
buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)