avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate ionionii

Activitate ionionii

Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Buna,
Am de recuperat o taxa de poluare platita in 2008.
Mai este posibila recuperarea taxei auto in noua reglementare (Legea9/2012) in sensul ca noua lege ce reglementeaza actuala taxa de poluare mai este contrara reglementarilor europene ???
As avea castig de cauza daca as depune maine actiunea ???

Multumesc anticipat !
Buna seara

Imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului (strada si numar de casa).

Sunt creditor in faza de executare silita si nu am ce recupera de la debitori iar singurul mod de a imi recupera creanta este vanzarea imobilelor.

Am vorbit cu executorul care se ocupa de caz si dansul spunea sa ii aduc extrase CF pentru a se lamuri daca debitori sunt proprietari imobilelor respective si pentru a le scoate casele la licitatie. Am fost la OCPI unde mi s-a spus ca ei doar in baza unui numar CF imi pot elibera un extras CF si degeaba cunosc adresa administrativa a imobilelor deoarece evidentele lor sunt dupa numarul CF.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Numar de carte funciara
Aveti dreptate ... asa stiam si eu.... asa ar trebui sa fie dar in realitate este tocmai invers se pare ca eu clientul trebuie sa fac pe executorul. Imi fine dar totusi pana la urma imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara?

Buna,

Imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului (strada si numar de casa).

Sunt creditor in faza de executare silita si nu am ce recupera de la debitori iar singurul mod de a imi recupera creanta este vanzarea imobilelor. #-o

Am vorbit cu executorul care se ocupa de caz si dansul spunea sa ii aduc extrase CF pentru a se lamuri daca debitori sunt proprietari imobilelor respective si pentru a le scoate casele la licitatie. Am fost la OCPI unde mi s-a spus ca ei doar in baza unui numar CF imi pot elibera un extras CF si degeaba cunosc adresa administrativa a imobilelor deoarece evidentele lor sunt dupa numarul CF.
Va multumesc anticipat=D>

Buna seara. Doresc sa imi reabilitez cazierul si nu stiu care din cele doua coduri sunt in vigoare?

1 Codul de Procedură Penală din 30/04/1997

2 Codul de Procedură Penală din 01/07/2010 - Intrare in vigoare: 15/07/2011(exista ceva lege prin care s-a amanat intrarea in vigoare a acestui cod???)
Va mutumesc anticipat!!!

Răspuns la discuția Noul Cod de procedura penala
Iti multumesc !!!
Dar intrarea in vigoare a Codul de Procedură Penală din 01/07/2010 s-a amanat??? sau s-a abrogat legea prin care trebuia sa intre in vigoare??? am vb recent cu cineva si spunea ca va trebui sa indic in cererea de reabilitare articolele din codul nou dar nici el nu era sigur ca este in vigoare codul nou????
Buna ziua. Doresc sa imi reabilitez cazierul si nu stiu care din cele doua coduri sunt in vigoare?

1 Codul de Procedură Penală din 30/04/1997

2 Codul de Procedură Penală din 01/07/2010 - Intrare in vigoare: 15/07/2011(exista ceva lege prin care s-a amanat intrarea in vigoare a acestui cod???)
Va mutumesc anticipat!!!