avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Numar de carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Numar de carte funciara

Buna seara

Imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului (strada si numar de casa).

Sunt creditor in faza de executare silita si nu am ce recupera de la debitori iar singurul mod de a imi recupera creanta este vanzarea imobilelor.

Am vorbit cu executorul care se ocupa de caz si dansul spunea sa ii aduc extrase CF pentru a se lamuri daca debitori sunt proprietari imobilelor respective si pentru a le scoate casele la licitatie. Am fost la OCPI unde mi s-a spus ca ei doar in baza unui numar CF imi pot elibera un extras CF si degeaba cunosc adresa administrativa a imobilelor deoarece evidentele lor sunt dupa numarul CF.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:19, 24 Decembrie 2011
Incercati la Taxe si impozite la Primarie ,ar trebui sa aiba documentele lor unde veti gasi nr.CF.Acestea sunt demersuri pe care trebuie sa le faca executorul nu dvs .
Executorul judecatoresc detine obligatia in cadrul procedurii de executare silita sa solicite la autoritati -ITM primarie,autoritatea fiscala ,etc -comunicarea de date utile si necesare executarii silite
Fiind creditor puteţi să vă adresaţi administraţiei fiscale, primăriei, de care deţine respectivul imobil.Acesta este înscris cu nr.cadastral la taxe şi impozite,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de carte funciara ionionii ionionii Buna, Imi puteti spune cum sa procedez pentru [b]a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului[/b] (strada si numar de ... (vezi toată discuția)
Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)
Executare silita mari mari Buna ziua, Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea speta: In baza unui titlu executoriu constituit printr-un bilet la ... (vezi toată discuția)