Imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului (strada si numar de casa).
Sunt creditor in faza de executare silita si nu am ce recupera de la debitori iar singurul mod de a imi recupera creanta este vanzarea imobilelor.
Am vorbit cu executorul care se ocupa de caz si dansul spunea sa ii aduc extrase CF pentru a se lamuri daca debitori sunt proprietari imobilelor respective si pentru a le scoate casele la licitatie. Am fost la OCPI unde mi s-a spus ca ei doar in baza unui numar CF imi pot elibera un extras CF si degeaba cunosc adresa administrativa a imobilelor deoarece evidentele lor sunt dupa numarul CF.
Incercati la Taxe si impozite la Primarie ,ar trebui sa aiba documentele lor unde veti gasi nr.CF.Acestea sunt demersuri pe care trebuie sa le faca executorul nu dvs .
Executorul judecatoresc detine obligatia in cadrul procedurii de executare silita sa solicite la autoritati -ITM primarie,autoritatea fiscala ,etc -comunicarea de date utile si necesare executarii silite
Fiind creditor puteţi să vă adresaţi administraţiei fiscale, primăriei, de care deţine respectivul imobil.Acesta este înscris cu nr.cadastral la taxe şi impozite,
Executare silita
mari
Buna ziua,
Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea speta:
In baza unui titlu executoriu constituit printr-un bilet la ... (vezi toată discuția)