avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Numar de carte funciara
Discuție deschisă în Executare silită

Numar de carte funciara

Buna,

Imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului (strada si numar de casa).

Sunt creditor in faza de executare silita si nu am ce recupera de la debitori iar singurul mod de a imi recupera creanta este vanzarea imobilelor. #-o

Am vorbit cu executorul care se ocupa de caz si dansul spunea sa ii aduc extrase CF pentru a se lamuri daca debitori sunt proprietari imobilelor respective si pentru a le scoate casele la licitatie. Am fost la OCPI unde mi s-a spus ca ei doar in baza unui numar CF imi pot elibera un extras CF si degeaba cunosc adresa administrativa a imobilelor deoarece evidentele lor sunt dupa numarul CF.
Va multumesc anticipat=D>
Cel mai recent răspuns: ionionii , utilizator 22:13, 21 Decembrie 2011
Demersul privitor la aflarea bunurilor in evidenta debitorului reprezinta obligatia executorului judecatoresc,care are competenta in vederea desfasurari procedurii de executare silita sa solicite autoritatii competente comunicarea de certificat de stare materiala a debitorului
Aveti dreptate ... asa stiam si eu.... asa ar trebui sa fie dar in realitate este tocmai invers se pare ca eu clientul trebuie sa fac pe executorul. Imi fine dar totusi pana la urma imi puteti spune cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de carte funciara ionionii ionionii Buna seara Imi puteti spune[b] cum sa procedez pentru a afla numarul de carte funciara cunoscand doar adresa administrativa a imobilului[/b] (strada si ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei de plata in cf dodoorza dodoorza Buna seara ! Doresc sa va cer un sfat ! Cum sa procedez pentru aflarea unui nr. CF , stiind clar ca administratorul SC debitoare detine imobil pe numele ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatie gubit gubit Un proprietar a fost evacuat din apartament in urma licitatiei.Mentionez ca licitatia a fost facuta de o persona ca acea proprietara a avut datorii la ea s-a ... (vezi toată discuția)