avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate marypopp

Activitate marypopp

"Multumesc" pentru "raspuns"!!!
Reformulez problema, poate cineva sa binevoiasca a lamuri nedumerirea unei persoane aflate in cauza: daca o femeie casnica, fara venituri proprii, fiind in intretinerea sotului, este co-vanzatoare a unui imobil impreuna cu sotul ei, va fi obligata sa plateasca 5,5% din jumatate suma incasata, reprezentand contributia obligatorie de sanatate?
Multumesc din nou!
Va rog sa-mi indicati o sursa sau material documentar din care sa rezulte clar categoriile de venituri ce atrag plata OBLIGATORIE a contributiei de sanatate, pe baza ultimelor modificari ale actelor normative.
Multumesc!
Răspuns la discuția Comision plata anticipata credit
Multumesc pentru raspuns!
Buna seara,
As dori sa aflu daca la ora actuala se mai plateste comision pentru plata anticipata integrala a unui credit bancar?
Multumesc!
Răspuns la discuția Uzufruct viager
Multumesc! Nu se pune problema de a cere despagubiri pentru imbunatatirile facute. Intrebarea mea viza, ca sa zic asa, interesul uzufructuarului, care se teme ca, in conditii necunoscute lui, ar putea pierde dreptul de folosinta si, o data cu acesta, si investitiile facute.
Discuție Uzufruct viager
Buna ziua,
As dori un raspuns pertinent in urmatoarea speta:
In cazul unui contract de vanzare-cumparare a unui imobil, cu clauza de uzufruct viager in favoarea unei terte persoane, exista posibilitatea legala ca nudul proprietar sa ceara - din diverse motive - si sa obtina pe cale judiciara anularea dreptului de folosinta al uzufructuarului? Daca "da", ce motive legale ar putea fi invocate? Are vreo relevanta ca, in baza unui mandat general dat de nudul proprietar, uzufructuarul a facut investitii care au crescut valoarea imobilului?
Cu multumiri anticipate!