avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contributii obligatorii la asigurarile de sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contributii obligatorii la asigurarile de sanatate

Va rog sa-mi indicati o sursa sau material documentar din care sa rezulte clar categoriile de venituri ce atrag plata OBLIGATORIE a contributiei de sanatate, pe baza ultimelor modificari ale actelor normative.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marypopp , utilizator 20:42, 12 Octombrie 2011
"Multumesc" pentru "raspuns"!!!
Reformulez problema, poate cineva sa binevoiasca a lamuri nedumerirea unei persoane aflate in cauza: daca o femeie casnica, fara venituri proprii, fiind in intretinerea sotului, este co-vanzatoare a unui imobil impreuna cu sotul ei, va fi obligata sa plateasca 5,5% din jumatate suma incasata, reprezentand contributia obligatorie de sanatate?
Multumesc din nou!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas in baza contract inchiriere locuinta jorj10 jorj10 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca se poate cu un aspect: Sunt co-proprietar impreuna cu tatal meu al unui apartament pe care dorim sa il ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sanatate 1603 1603 Mi-a expirat perioada de acordare a indemnizatiei de somaj si nu am gasit inca de lucru. Doresc sa intru pe asigurarea de sanatate a sotului ca persoana in ... (vezi toată discuția)
Calitate asigurat sanatate cerveza123 cerveza123 Sunt casnica si doresc sa platesc asigurarea de sanatate pentru a beneficia de un consult medical. Ce acte sunt necesare pentru a beneficia de asigurarea de ... (vezi toată discuția)