avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate ryddk

Activitate ryddk

buna ziua
am si eu nevoie de o informatie , sunt in situatia de am achizitionat un teren in loc lazu , constanta, pe care este o zona de siguranta a compet de 8m din proprietatea mea , stiu acest lucru deoarece este facut PUZ-ul in zona , conform legii 238/2004 si norma

([ link extern ] )

acesta este impartita in doua :zona de protectie 5m si zona de sigunranta 5m , ma intereseaza daca se poate construi pe acesta zona de siguranta un colt al casei de aproximativ 3 ml in plan orizontal . Intentionez sa trimit catre Conpet un memoriu justificativ , prin care sa le cer acordul ,sau sa merg direct la mediere .
buna ziua
eu am urmatoarea situatie. pe data de 5 mai mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioda de 30 de zile pentru cumul de puncte . pe data de 16 mai
am fost gasit conducand cu permisul suspendat ( nu conteaza inprejurarile, ca a fost vorba de doar 5m ,am fost gasit.) pe data de 10 august a venit NUP cu amenda administrativa , conform art 103 se dispune prelungirea perioadei de suspendare la 90 de zile , am inteles ca in astea 90 de zile trebuia sa dau un examen ( pana pe 2 august ) altfel se prelungeste cu inca 30 de zile , ok.
de cand se calculeaza aceste 90+30 de zile, de la data retinerii permisului de conducere ( 5 mai) sau de la data savarsirii infractiunii penale, respectiv 16 mai.