avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... modificare limita de siguranta compet
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

modificare limita de siguranta compet

buna ziua
am si eu nevoie de o informatie , sunt in situatia de am achizitionat un teren in loc lazu , constanta, pe care este o zona de siguranta a compet de 8m din proprietatea mea , stiu acest lucru deoarece este facut PUZ-ul in zona , conform legii 238/2004 si norma

([ link extern ] )

acesta este impartita in doua :zona de protectie 5m si zona de sigunranta 5m , ma intereseaza daca se poate construi pe acesta zona de siguranta un colt al casei de aproximativ 3 ml in plan orizontal . Intentionez sa trimit catre Conpet un memoriu justificativ , prin care sa le cer acordul ,sau sa merg direct la mediere .
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:13, 10 Noiembrie 2012
da, se poate merge la mediere daca in prealabil ati incercat sa va intelegeti cu cei de la conpet si acestia au refuzat sa iti dea acordul ptr contruire... trebuie insa sa motivati bine memoriul, de ce anume doriti sa construiti pe zona de siguranta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie circuit inchis aymme aymme Buna seara. Am si eu o mare nelamurire.Ce inseamna \"constructie cu circuit inchis\" si ce condiiti trbuie sa indeplineasca propietarul unui teren de 150 mp ... (vezi toată discuția)
Plan de urbanism Simona F Simona F Buna ziua , As dori sa - mi explice cineva daca este nevoie de un certificat de urbanism pentru un teren care il dau in garantie pentru un credit la banca. ... (vezi toată discuția)
Si-a construit casa pe terenul meu alian191 alian191 Buna ziua. Va relatez pe scurt despre problema mea. Am cumparat in 2001 un teren, 5000mp, atunci zona era extravilana , din 2006 s-a trecut de catre primarie ... (vezi toată discuția)