Am o dilema...permisul suspendat pentru 90de zile. Au trecut cele 90 de zile iar eu nestiind ca este obligatoriu sa dau acel test de 15 intrebari ,nu l-am da iar acum am primit prelungire cu inca 30 de zile. ce nu stiu eu este daca mai este nevoie sa dau testul acum ca mi-au prelungit perioada...sau imi dau permisul fara sa dau testul dupa aceste 30 de zile?
buna ziua
eu am urmatoarea situatie. pe data de 5 mai mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioda de 30 de zile pentru cumul de puncte . pe data de 16 mai
am fost gasit conducand cu permisul suspendat ( nu conteaza inprejurarile, ca a fost vorba de doar 5m ,am fost gasit.) pe data de 10 august a venit NUP cu amenda administrativa , conform art 103 se dispune prelungirea perioadei de suspendare la 90 de zile , am inteles ca in astea 90 de zile trebuia sa dau un examen ( pana pe 2 august ) altfel se prelungeste cu inca 30 de zile , ok.
de cand se calculeaza aceste 90+30 de zile, de la data retinerii permisului de conducere ( 5 mai) sau de la data savarsirii infractiunii penale, respectiv 16 mai.
Cei de la politie de unde se dau permisele retyinute mi-au spus ca nu mai este nevoie sa il dau daca mi-au prelungit periodata si ca o sa il iau fara a da testul... nu mai stiu cum sa procedez
Suspendare permis
d807
am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)