avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate bodeani

Activitate bodeani

Draga vivia sunt si eu in situatia ta, te rog daca poti sa-mi comunici ce ai facut? Ai contestat in instanta?
Draga bianca, din ce ai scris deduc ca "provenim" de la aceeasi grandioasa institutie publica.Numai ca pe mine ma deranjeaza extraordinar de mult marea nedreptate care s-a facut cu acest asa zis examen( au plecat oameni f.buni si competenti si au ramas incompetentii).
Pentru a contesta examenul si implicit Ordinul de eliberare din functie(functionar public) este obligatoriu, anterior instantei, sa fac plangere prealabila, sau pot depune direct in instanta de contencios actiunea?
Care este termenul maxim in care pot contesta concursul?
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: institutia publica s-a reorganizat, iar postul meu a fost supus restructurarii.Am primit preaviz in care mi se comunica printre altele ca pot participa la examen pt. un post vacant, daca nu voi fi eliberata din functie incepand cu data de 08.08.2011. Am participat la examen si datorita faptului ca nu am avut "sustinere' bineinteles ca nu am luat postul. Intrebarea mea este - preavizul nu ar fi trebuit acordat dupa publicarea rezultatelor finale ale examenului?