avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestare examen post si ordin eliberare functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestare examen post si ordin eliberare functie

Pentru a contesta examenul si implicit Ordinul de eliberare din functie(functionar public) este obligatoriu, anterior instantei, sa fac plangere prealabila, sau pot depune direct in instanta de contencios actiunea?
Care este termenul maxim in care pot contesta concursul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 21 August 2011
Se face plangere prealabila , potrivit art.7 din Legea nr.554/2004, si apoi in functe de rezultat depuneti actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ benonia 5 benonia 5 Sunt functionar public si de la 01.09.2010 am intrat in preaviz. A fost organizat o mascarada de concurs (am probe in acest sens), in urma caruia am fost ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal al termenului de contestare a sancþiunii disciplinare dispuse în cazul unui funcþionar public Laurys Laurys Buna ziua, Ma puteti ajuta cu urmatoarea informatie: care este termenul in care poate fi contestata decizia de sanctionare disciplinara aplicata prin ordin ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)