avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate Luciancm

Activitate Luciancm

Răspuns la discuția Santaj cu poze intime
Imi cer scuze ca ma abat putin de la subiect.

SebastianB a scris:

Buna seara,
Stimata domnisoara Alina,

Mai intai ca respectiva doamna nu a obtinut acele poze in mod ilegal. Nu este vina ei ca dumneavoastra nu ati formatat hdd-ul cum trebuie pentru a distruge complet si definitiv informatia de pe el



Domnule Sebastian ... odata scrise niste date (sa le zicem asa) pe un hdd sau memory card(stick) foarte greu le vei putea sterge sa numai poata fi recuperate(foarte greu daca nu ai experienta in domeniu) ... daca programele de recuperare care sunt pe piata au o rata de succes in recuperare de 70 % - 80% ...oare programele anumitor "organe" cata eficienta au ? :)



Georgian_007 a scris:

Cu siguranta putini stiu de existenta programelor de wiping cu ajutorul carora informatiile pot fi sterse in mod securizat (nu mai pot fi recuperate).


Domnul Georgian are dreptate cu programele de wiping .O varianta mai clasica - pe viitor cand doriti sa face-ti acte de caritate sau sa`l vindeti calculatorul sau laptopul(stickul/cardul din telefon/camera foto ) sau cand le aruncati ...pastrati HDD/card sau distrugetile fizic ...

Atunci cand formatezi un hard sau stergi o partite...doar stergi acele informatii si le faci invizibile pt. o parte dintre oameni si programe... un program de recuperare de date face minuni atunci cand ai pierdut datele personale .

Alina cred ca sfatul lui Ursulici este cel mai in regula...sper sa rezolvi problema

Răspuns la discuția Rata Banca
Multumesc pt. raspuns .
O zi buna in continuare
Răspuns la discuția Rata Banca
Nu am momentan salariu sau somaj... de aceea a intervenit si intarzierea...tot ce am pe numele meu este un abonament la RDS...deci nu se poate lega de bunurile parintilor ?
Discuție Rata Banca
Buna seara ... Ai o intarzie la rata catre x banca de 120 de zile ...nomentan nu ai servici... cei de aceea banca te ameninta ca vor trimite dosarul tau la un executor care ulterior se va prezenta la tine acasa(adresa din buletin este locuinta parintilor) . Ce se poate intampla (in cazul in care nu ai nimic pe numele tau. ) ?