luiza2008 a scris:
Iată că s-au afișat și rezultatele la contestații! Să vedem de acum ce se va decide, din toate punctele de vedere. Cum merge cu învățatul? Eu merg mai departe cu penalul și voi continua cu procedura penală. Las civilul la urmă, deoarece sper să apară tratatul acela cu care se lăuda domnul Boroi. Spunea cineva astăzi pe forumul barou 2011, că pe 2 decembrie se vor întruni pentru a face bilanțul acestui examen și, probabil a hotărâ dacă se organizează sau nu examen. Cu cine am mai vorbit, mi s-a spus că e sigur. Eu nu sunt atât de sigură, însă voi ataca toate examenele ce se vor organiza anul acesta. Vă doresc spor mult la studiat și numai gânduri bune!
Nu ne ramane decat sa asteptam ca vor fi vesti cat mai curand (si cat mai bune).
Cat despre invatat...binisor. Se poate si mai bine. Deocamdata,procedura penala.
Civilul tot la urma,ca este mai mult si acum cu NCC,e si mai commplicata treaba.
Sper ca "tratatul" lui Boroi nu se va rezuma la acel curs universitar despre partea generala. :))
la procedura civila dupa cine invatati ( eu dupa Ioan Les) ?
M. Tabarca si in completare Ioan Les.
...sau, asa cum am mai scris, cred, pe forum sunt sintezele alea care abordeaza tematica dupa autorii buni in materie! Dr pr. civ. e fooooarte mare, daca invatam cel putin 3/4 din tot ce au conspectat, luam cu brio!
Iar la penal si pr penal stiu ca subiectele care s-au dat in ultimii trei ani au picat la fix, vis-a-vis de punctajul acordat pt fiecare idee.
La civil insa, din pacate vad ca n-au scos nimic, probabil vor sa se aseze lucrurile cu NCC.
Daca va e de ajutor, este o promotie foarte generoasa (dpmdv) pe
[ link extern ]
Ce sa zic, spor si pofta!