avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Activitate stefania75

Activitate stefania75

Răspuns la discuția Dreptul de servitute
Sunt o persoana intelegatoare si am fost de acord intotdeauna sa il lasa sa treaca, dar in limita bunului simt fara sa pretind bani sau alte foloase,numai ca respectivul este un procesoman care toata viata lui nu a facut altceva decat sa jigneasca si sa se creada superior tuturor.Acum se apuca el sa-si faca drum pe terenul meu cu utilaje si tot cocktilul.
In cazul in care o persoana are drept de servitute cu hotarare pe terenul meu, poate sa-si faca drum de acces pe baza acesteia? Mentionez ca in acea hotarare nu se precizeaza decat ca are drept de servitute, fara alte mentiuni. Daca detinatorul acestei hotarari are si alte cai de acces in afara de cea pentru care a obtinut hotatarea pot sa incerc o anularea a acesteia in instanta?
Răspuns la discuția Dreptul de servitute
Va multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra, o sa fac exact cum mi-ati spus.
In urma cu un an am cumparat un teren, liber de sarcini, insa de curand am aflat faptul ca, cineva are drept de servitute pe terenul meu in acest sens existand o hotarare pe care respectivul ,,mi-o flutura pe sub nas,, spunandu-mi ca el poate trece cand vrea pe terenul meu fie ca imi convine fie ca nu. Persoana are un comportament arogant, imi aduce injurii si pagube pe teren, motiv pentru care va rog sa imi dati un sfat, nu stiu cum sa procedez in situatia de fata. Va multumesc