avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Activitate valgovid

Activitate valgovid

Detin de curand un teren in intravilan oras, teren ce are 2 deschideri, una la str.principala (unde am si nr.postal) si cea de-a 2-a(intr-o laterala a terenului-ce are forma dreptunghiulara) catre o alee acces(fara nume)catre o centrala termica si un post de transformare electric. Aleea se inchide(termina) in dreptul portii mele si comunica cu strada principala.Proprietarul vechi nu avea masina si nu folosea aceasta iesire pt.auto.
Problema este ca o parte din vecini aveau locuri de parcare pt. masinile lor tocmai pe aceasta alee si acum nu accepta sa fie deranjati de mine cu accesul meu(ma blocheaza mereu). Cu vorba buna nu am reusit sa ma inteleg cu ei.
Cui credeti ca ma pot adresa pt.rezolvarea acestei situatii( sau ce act normativ reglementeaza acest aspect).
Multumesc !

Citeste mai mult: [ link extern ]
Multumesc, dar cred ca nu m-am facut bine inteles ...
Deci noi (eu-sot si sotia mea impreuna cu fiul nostru) urmeaza sa cumparam saptamana viitoare un teren intravilan(dezmembrat dint-un lot mai mare) de la o alta persoana ce este unic mostenitor al intrgului lot.
ACUM dorinta noastra este ca fiul nostru ce are varsta de 17 ani sa fie proprietarul unic al acestui teren ce urmeaza sa il cumparam saptamana viitoare.

Sper sa ma fi facut inteles acum, ce am dori noi !
Tanarul de 17 ani, este baiatul nostru si noi parintii lui putem fi deci procuratori de fonduri. (Dorim sa figureze baiatul ca proprietar acum , pt.a evita transferul ulterior al imobilului dintre noi si el).
Sa inteleg ca la notar ne va trebui doar acordul Autoritatii tutelare din oras ?
Urmeaza sa incheiem un C.V.C. a unui teren itravilan, intrebarea este cea din titlu. Am dori ca fiul nostru, ce are acum varsta de 17 ani sa fie trecut in contract ca ,cumparator.
Se poate ? si daca se poate, ce ar trebui facut ?
Multumim 1