avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictie acces auto pe a 2-a deschidere teren ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictie acces auto pe a 2-a deschidere teren ???

Detin de curand un teren in intravilan oras, teren ce are 2 deschideri, una la str.principala (unde am si nr.postal) si cea de-a 2-a(intr-o laterala a terenului-ce are forma dreptunghiulara) catre o alee acces(fara nume)catre o centrala termica si un post de transformare electric. Aleea se inchide(termina) in dreptul portii mele si comunica cu strada principala.Proprietarul vechi nu avea masina si nu folosea aceasta iesire pt.auto.
Problema este ca o parte din vecini aveau locuri de parcare pt. masinile lor tocmai pe aceasta alee si acum nu accepta sa fie deranjati de mine cu accesul meu(ma blocheaza mereu). Cu vorba buna nu am reusit sa ma inteleg cu ei.
Cui credeti ca ma pot adresa pt.rezolvarea acestei situatii( sau ce act normativ reglementeaza acest aspect).
Multumesc !

Citeste mai mult: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Parcare auto avocatpolitai avocatpolitai Bună ziua,am un garaj proprietate privata atît clădirea cit si terenul in jur de 55mp in forma dreptunghiulară. Pe parte laterală spre strada am usa de de ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile e-on! valybaniciu valybaniciu -detin un 2000m teren intravilan cu latimea 16m la strada ,la aceasta iesire am 2 stalpi mari de inalta tensiune pe terenul meu ! si-mi blocheaza accesul cu ... (vezi toată discuția)