avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri civile e-on!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri civile e-on!

-detin un 2000m teren intravilan cu latimea 16m la strada ,la aceasta iesire am 2 stalpi mari de inalta tensiune pe terenul meu ! si-mi blocheaza accesul cu masini mai mari (rabe ,camioane materiale constructii).
-intrebare! am sanse sa cer in justitie mutarea stalpilor de pe proprietatea mea? - -sau sa solicit despagubire?
- sau sa-i oblig sa concesioneze terenul ?
ce ma puteti sfatui??

Alte discuții în legătură

Proprietate personala neutilizabila olga2011 olga2011 am un teren extravilan proprietate personala in jud cluj si nu il pot folosi ptr constructie deoarece .se afla pe el un stalp de inalta tensiune, ce as ... (vezi toată discuția)
Stalp electric in mijlocul curtii AnaMaria2411 AnaMaria2411 Buna seara! Curand voi primi un teren de la parinti care are un stalp de intalta tensiune fix in mijloc plus fire de inalta tensiune deasupra . As dori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar ... Dumitru Caruceriu-Luca Dumitru Caruceriu-Luca Buna ziua! Dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar intravilan, sunt trei stâlpi de înaltă tensiune și nu pot face constructii pe el, cine ma ... (vezi toată discuția)