avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate personala neutilizabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate personala neutilizabila

am un teren extravilan proprietate personala in jud cluj si nu il pot folosi ptr constructie deoarece .se afla pe el un stalp de inalta tensiune, ce as putea face sa oblig ELECTRICA, sa-mi plateasca chirie pe teren sau sa-.cumpere ei .multumesc
Pintr-o actiune in instanta de judecata puteti obtine fie –
mutarea stalpul pe cheltuiala lor [ daca este stalp de joasa tensiune ]
sa va plateasca chirie lunara sau sa va achizitioneze ternul atunci cand discutam despre un stalp de inalta tensiune si astfel mutarea ar fi imposibila, pretul de vanzare fiind unul la cota pietei.
multumesc
este stalp de inalta tensiune
ce sanse de cistig am ? multumesc
Incercati intai fara instanta, cu o notificare si punere in intarziere.
va rog, scuzati-ma dar nu stiu ce inseamna asta puteti sa detaliati?multumesc
Contactati un jurist si negociati adica, pentru ca trebuie vazute clauzele contractului, ce a promis sa dea, ce ati promis sa cumparati, termene etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate olga2011 olga2011 as dori un rsp in cunostiinta de cauza,.am un teren extravilan in jud. Cluj, pe care nu-l pot utiliza deoarece am un stalp de inalta tensiune pe el si fire ... (vezi toată discuția)
Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate . simpatyk simpatyk Buna ziua. Uitati care este problema am 2 hectara de pamant extravilan si am pe acest pamant 7 stalpi de electricitate an lungimea parcelei chiar pe mijloc si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! 1 ) am un teren , pe care sunt amplasati 3 stalpi ... vladulescumircea vladulescumircea Buna ziua! 1 ) Am un teren , pe care sunt amplasati 3 stalpi de joasa / medie tensiune. Acesti stalpi au fost amplasati cu mult inainte de 2007. Langa ... (vezi toată discuția)