as dori un rsp in cunostiinta de cauza,.am un teren extravilan in jud. Cluj, pe care nu-l pot utiliza deoarece am un stalp de inalta tensiune pe el si fire electrice deasupra.ce sa fac,la cine sa apelez si cum sa procedez ptr a obliga ELECTRICA ori sa-mi plateasca chirie pe teren ori sa-l cumpere la pretul pietii,.nu e normal sa fiu pagubita de un drept al meu .multumesc mult , doresc sa stiu daca a fost vreun caz similar si cum s-a rezolvat.multumesc anticipat
Electrica nu plateste chirie pentru stalpii de inalta tensiune intrucat se considera ca amplasamentul unde se afla stalpul este de utilitate publica.
Puteti trimite o notificare celor de la Electrica prin care sa le solicitati cele invederate in mesaj si dupa ce veti primi raspunsul acestora ar fi indicat sa va prezentati la un avocat pentru a dispune actiunile necesare raportat la raspunsul primit.
multumesc .consider ca eu nu sunt obligata sa suport aceste utilitati publice . deci cineva trebuie sa ma despagubeasca..daca mai aveti ceva sugestii va rog sa mi le transmiteti .multumesc