avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

as dori un rsp in cunostiinta de cauza,.am un teren extravilan in jud. Cluj, pe care nu-l pot utiliza deoarece am un stalp de inalta tensiune pe el si fire electrice deasupra.ce sa fac,la cine sa apelez si cum sa procedez ptr a obliga ELECTRICA ori sa-mi plateasca chirie pe teren ori sa-l cumpere la pretul pietii,.nu e normal sa fiu pagubita de un drept al meu .multumesc mult , doresc sa stiu daca a fost vreun caz similar si cum s-a rezolvat.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: olga2011 , utilizator 17:16, 26 Ianuarie 2016
Electrica nu plateste chirie pentru stalpii de inalta tensiune intrucat se considera ca amplasamentul unde se afla stalpul este de utilitate publica.
Puteti trimite o notificare celor de la Electrica prin care sa le solicitati cele invederate in mesaj si dupa ce veti primi raspunsul acestora ar fi indicat sa va prezentati la un avocat pentru a dispune actiunile necesare raportat la raspunsul primit.
multumesc .consider ca eu nu sunt obligata sa suport aceste utilitati publice . deci cineva trebuie sa ma despagubeasca..daca mai aveti ceva sugestii va rog sa mi le transmiteti .multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate personala neutilizabila olga2011 olga2011 am un teren extravilan proprietate personala in jud cluj si nu il pot folosi ptr constructie deoarece .se afla pe el un stalp de inalta tensiune, ce as ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca trec fire de tensiune pe terenul meu george2050 george2050 Buna ziua , Am un teren extravilan in Bragadiru . Pe deasupra acestui teren trec fire de inalta tensiune proprietatea posibila a Enel(nu stiu pentru ca nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am un stâlp de înaltă tens.pe terenul meu.extravilan ... olga2011 olga2011 Buna ziua.am un stâlp de înaltă tens.pe terenul meu.extravilan in jud.cluj cu titlu de propr.mostenit din 2004.as putea cere despăgubiri pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)