avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Dacă pe terenul meu de aproape jumătate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar ...

Buna ziua! Dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar intravilan, sunt trei stâlpi de înaltă tensiune și nu pot face constructii pe el, cine ma despăgubește. Statul Roman încasează impozite și “taxa pe stalp” . Eu plătesc impozit pe teren. Fiecare consumator plătește “taxa pe stâlp” administrația locală își iau banii . Iar eu in loc sa fiu despăgubit, sunt in pierdere. Pot sa cer chirie pentru stâlpii de înaltă tensiune ce sunt pe terenul meu și de la cine.? De la EON sau de la Primarie?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Caruceriu-Luca , utilizator 19:43, 12 Aprilie 2021
Buna ziua.

De la eon se pot obține despagubiri aceasta avand calitatea de proprietari a stâlpilor. Solicitarea necesita o analiza mai atenta fiindca in functie de situatia de fapt, respectiv momentul când au fost instalati stâlpii, eventuale acorduri obținute de eon, se poate sau nu admite solicitarea.
Va mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaziua am un teren intravilan pe care este situat un stâlp ... Venin ion Venin ion Bunaziua am un teren intravilan pe care este situat un stâlp de înaltă tensiune am dreptul la despăgubiri ?multumesc (vezi toată discuția)
Stalp electric in mijlocul curtii AnaMaria2411 AnaMaria2411 Buna seara! Curand voi primi un teren de la parinti care are un stalp de intalta tensiune fix in mijloc plus fire de inalta tensiune deasupra . As dori ... (vezi toată discuția)
Cecdrept am eu si ce drept are statul? etudor etudor in urma cu 6 ani am cumparat un teren agricol la marginea satuluiin suprafata de 0,85 ha. este la soseaasfaltata,amposbilitate sa rtag apa ,gaz ... (vezi toată discuția)