avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunaziua am un teren intravilan pe care este situat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunaziua am un teren intravilan pe care este situat un stâlp ...

Bunaziua am un teren intravilan pe care este situat un stâlp de înaltă tensiune am dreptul la despăgubiri ?multumesc
Bună ziua,

Teoretic, DA. Aveți dreptul la despăgubiri.
Dar, trebuie analizată situația concretă.
Ca un exemplu: dacă s-au mai plătit o data despăgubire pentru instalarea acelui stâlp, unui proprietar anterior, atunci este puțin probabil să mai primiți dvs. acum. Un alt exemplu ar fi că trebuie analizat condițiile existente la data dobandirii terenului de către dvs.
Recomandabil ar fi sa contactati direct un avocat care sa analizeze în concret situația dvs. în funcție de actele ce le dețineți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar ... Dumitru Caruceriu-Luca Dumitru Caruceriu-Luca Buna ziua! Dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar intravilan, sunt trei stâlpi de înaltă tensiune și nu pot face constructii pe el, cine ma ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata dobreamarius dobreamarius dispun de un teren intravilan in localitatea Vatra Dornei si pe care este amplasat un stalp de inalta tensiune, am vrut sa il vand dar din cauza acestui stalp ... (vezi toată discuția)
Stalpi curent pe teren privat leorot leorot Buna seara, Detin un teren la tara si pe un sfert din el, la strada, se afla 3 stalpi de inalta tensiune si 2 transformatoare. integral pe terenul meu. sunt ... (vezi toată discuția)