avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare auto

Bună ziua,am un garaj proprietate privata atît clădirea cit si terenul in jur de 55mp in forma dreptunghiulară. Pe parte laterală spre strada am usa de de acces la podul garajului si contorul electric,Aici parchează cineva masina spunînd că e domeniu publică Am rugămintea sa-mi spuneti la ce distanta de clădirea mea poate parca respectivul si daca e corect sa-mi blocheze accesul la podul garajului si uneori chiar cititul indexului la contor .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:25, 25 Iunie 2019
Nu imi pot imgina cum exista acces la pod din strada si nici cum se blocheaza contorul, dar pe domeniul public se parcheaza in functie de destinatia locului, nu stiu ce e acolo. Puneti semn de parcare interzisa, cereti la politia locala un sfat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanța de parcare de lângă garaj proprietate proprie avocatpolitai avocatpolitai Am un garaj proprietate,e un sir de garaje eu sunt la margine in partea din față avem drum de servitute in stanga am vecin si in dreapta am drum public si ... (vezi toată discuția)
Parcare Adrian.popescu@gmail.com Adrian.popescu@gmail.com Buna seara. Locuiesc la casa in București. Nu am loc sa imi parchez masina in curte. Strada pe care stau este destul de ingusta astfel incat se parchează ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj/curte de catre insusi proprietar ? Alxx Alxx Situatie interesanta dar neclara : daca exista garaj intr-o curte cu mai multi proprietari iar acesta apartine exclusiv unuia din ei atunci acesta are dreptul ... (vezi toată discuția)