avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate amazoana

Activitate amazoana

Răspuns la discuția perioada de proba?
Reclamatie la ITM nu cred ca va face el. E suspect ca a sustras bunuri din locul unde a fost cazat. Am comunicat politiei numele lui, deoarece pagubitii au chemat politia si pers aceea era in acea locatie deoarece muncea pt srl-ul pe care il reprezint
Buna ziua,

Ce ma sfatuiti sa fac? Am chemat la munca o persoana pe post de muncitor necalificat. A venit 2 zile jumatate si dupa aceea a plecat. Contractul de munca inca nu l-am inregistrat la ITM, deoarece aveam timp cele 5 zile... Sa-l mai inregistrez? Pe perioada de proba (care e tot de max 5 zile la munc necalif) trebuie inregistrat contractul? Si cum il desfac, daca totusi il inregistrez? S-ar putea ca aceasta persoana sa fi comis o infractiune in cele 3 zile (era in deplasare).
Va multumesc mult pentru raspuns! O zi buna!
Buna ziua,

As dori un sfat in urmatoarea problema: o societate comerciala doreste sa intermedieze un contract intre un beneficiar (SC) si un executant (SC). In ce forma se poate semna un contract prin care societatea intermediara sa incaseze de la executant un procent din valoarea facturilor emise pe parcursul unui an (comisionul sa se plateasca la fiecare factura emisa)? Care sunt clauzele cheie care trebuie continute? Se poate introduce clauza de penalitati daca executantul nu isi plateste comisionul datorat la timp? Am studiat cateva contracte si nici un model nu avea aceasta clauza .
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru sfaturi!