avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate krizia

Activitate krizia

Inseamna ca tot la primarie ajung cu reclamatia. Multumesc pt rapsuns si sa aveti o zi minunata.
Buna. Simpatic raspunsul. Din pacate, ceva imi spune ca e cam riscant sa fac asa ceva, in sensul legal ma refer. Pe de alta parte, s-ar sesiza vecinul de la 3 dar dansul are centrala pe gaz asa ca prima lui miscare ar fi sa imi faca reclamatie. Apartamentul fiind asigurat si pt. daune produse tertilor, vecinul isi va renova locuinta pe asigurarea mea, adica gratis. Nu spune nimeni ca daca la el vor ajunge 3 stropi de apa, el nu va putea sa mai toarne inca vreo 200 de litri prin casa astfel incat sa faca dauna sa apara si mai grava decat ar fi. Astept totusi sa aflu ce prevede legea in problema expusa. Multumesc si sa aveti o zi frumoasa.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca asociatia de locatari este obligata prin lege sa izoleze terasa al carei termen de garantie a expirat in anul 2010 si unde trebuie sa merg sa reclam aceasta situatie in cazul in care toti vecinii sunt obligati sa participe la aceasta cheltuiala. Mai jos, expun o parte a acestei stari de fapt. Locuim intr-un bloc de 4 etaje, la ultimul etaj. Cand ploua mai tare sau ninge, in apartamentul nostru apa curge de pe unde nu te astepti. Blocul a fost construit in 1981. In anii 1993 si 1994 familia mea a izolat partea de terasa aferenta pe banii proprii deoarece vecinii de la etajele inferioare au sustinut ca acoperisul nu este al lor si pe ei nu ii ploua in casa. Nu am primit niciodata acei bani inapoi de la asociatie. In 2001, dupa multe scandaluri, terasa a fost izolata. Termenul de garantie fiind depasit de mult, este nevoie ca izolatia sa fie refacuta. Din nou avem aceleasi discutii, motivatii si scandaluri, cu aceiasi vecini care refuza sa participe la aceasta cheltuiala. Mai nou, vecinul care aduna banii pt. intretinere ( nu avem administrator, om de serviciu, etc. pt. ca asociatia zice ca nu are bani de cheltuit pe asa ceva ) a spus ca familia mea este cea care trebuie sa izoleze terasa pe propria cheltuiala dupa care sa oblige asociatia sa ne deconteze acea suma. Ceilalti vecini de la et. 4 au aceeasi problema dar le este teama sa insiste pe aceasta tema pt. ca le este frica de unii vecini violenti. Si eu am fost amenintata de foarte multe ori dar am facut plangere la politie. Acum ma astept din moment in altul sa fie reluat sirul de amenintari dar daca traiesc cu teama nu rezolv absolut nimic. Sper sa ma ajutati cu un raspuns clar ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Multumesc.
Am nevoie de un certificat sau o dovada ca nu am nici un venit aici in tara, nu primesc pensie, nu primesc ajutor social, nu primesc nimic de la statul roman. De unde obtin aceasta dovada? Multumesc.