avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie de venit

Am nevoie de un certificat sau o dovada ca nu am nici un venit aici in tara, nu primesc pensie, nu primesc ajutor social, nu primesc nimic de la statul roman. De unde obtin aceasta dovada? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 15:51, 18 August 2011
Pentru pensie de la Casa de pensii.
Pentru ajutor social de la Primaria unde aveti domiciliul.
Pentru alte venituri de la Administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu realizez venituri, pot primi un ajutor de la stat? mikaela8 mikaela8 buna seara sunt mama,am un baiat elev la zi , care in curand implineste 18 ani,familie monoparentala,am terminat o facultate la fara frecventa ,nu am un ... (vezi toată discuția)
Venitul minim garantat Alinne Alinne Aș vrea să expun în câteva rânduri problema mea: tatăl meu locuiește la țară în casa părintească după decesul bunicului meu.Anul ... (vezi toată discuția)
Referitor ajutor social sau orice alta forma de ajutor CiuciudauMarinela CiuciudauMarinela Buna seara, Am urmatorul caz: parintii mei, in varsta de 59 de ani nu au niciun venit (salar,pensie,somaj,ajutoare sociale,etc), iar tatal meu mai are 2 ani ... (vezi toată discuția)