Buna ziua,
Am o speta in ceea ce priveste drumul de servitute vs drum public.
Un lot/teren ce are iesire directa la un drum public are drept si la drumul de servitute, peste alte loturi ? Legal, pot sa-i ingradesc trecere auto pe motiv ca-mi strica drumul de servitute, nu vrea sa aprticipe la reparatie dar mai ales are acces direct la un drum public asfaltat si luminat ?
Multumesc,
Sistemul video a fost montat de Dezv, dupa terminarea ultimului bloc din tot lotul. Fiecare bloc (11 buc) are drept de trecere, pe acest drum de servitute pana in strada principala.
A montat aceste camere video, cu pretextul ca isi monitorizeaza locurile de parcare nevandute, dar sunt indreptate catre drumul de servitute pe unde trecem toti.
Interventie moderator!
Va rog sa nu mai preluati prin citat ceea ce se spune inaintea dumneavoastra. Am sters pana acum multe din aceste citate care nu fac altceva decat sa incarce paginile.
Fiecare proprietar s-a mutat dupa ce a finalizat toate actele de VC.
Am cerut Cartea Tehnica de la Dezv si au zis ca nu mai au nimic, nici un act pt blocul nostru. Ceea ce nu cred.... eu am fost presedintele asociatiei inca de la inceput si nu am preluat nimic, desi le-am cerut-o in mai multe randuri.
Am inteles, dar la noi nu a existat si nu a facut nimeni receptia imobilului.
Atunci cum ramane cu garantia imobilului de 3 ani ? De la ce data se scurg cei 3 ani de garantie daca nu a existat nici macar un PV , nimic...
Adaug si eu o intrebare, sa nu mai deschid un topic nou.
In cazul in care s-au mutat camere video externe de supraveghere pe un drum de servitute, nu trebuia sa fim intrebati si noi, cei care trecem pe acel drum ?