avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate dumi47

Activitate dumi47

am inteles,nu inteleg necesitatea CV,
Patronul (administrator unic) poate sa se angajeze la propiul SRL cu Contract de munca,ce documente sunt necesare la dosar,SRL-ul are 2 angaja
Va multumesc foarte mult =D>
Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibil ca renuntind la o suprafata de teren agricol,pe care am revendicat-o indeplinind conditiile prevazute de legile 18/1991;legea 169/1996,si care din lipsa de teren nu poate fi retrocedata,fiind trecut pe lista de despagubiri,sa solicit in schimb o suprafata de teren intravilan de circa 500-700 mp ,pentru construirea de locuinte,mentionez ca suprafeta de teren agricol are 1,3 ha arabil si 4 ha fineata ,multumesc
Răspuns la discuția sistem de alarma
Multumesc, sunt in magazine sisteme GSM care nu necesita firma specializata ,acesta a fost motivul,va multumesc incaodata
asta am inteles nu am inteles de ce trebuie o firma pentru a instala sistemul ? multumesc
dumi47 a scris:

este obligat un SRL sa instaleze sistem de siguranta ,s-au prezentat un numar de politisti si au acordat un termen de 2 luni pentru instalarea unui sistem cu o firma specializata,spunind ca in cazul unei spargeri,nu vor actiona ba chiar se poate primi si amenda, multumesc

am inteles,as continua cu : De ce trebuie realizat cu o firma autorizata ?In magazine specializate se gasesc sisteme care nu necesita o firma pentru instalare ,sunt foarte simplu de instalat .

este obligat un SRL sa instaleze sistem de siguranta ,s-au prezentat un numar de politisti si au acordat un termen de 2 luni pentru instalarea unui sistem cu o firma specializata,spunind ca in cazul unei spargeri,nu vor actiona ba chiar se poate primi si amenda, multumesc
Multumesc
Buna ziua ,ce acte sunt necesare pentru infintarea unei Intreprinderi Individuale,
si daca e necesar angajarea unui contabil autorizat.Multumesc,