avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patronul poate sã se angajeze la propriul SRL cu CIM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patronul poate sã se angajeze la propriul SRL cu CIM?

Patronul (administrator unic) poate sa se angajeze la propiul SRL cu Contract de munca,ce documente sunt necesare la dosar,SRL-ul are 2 angaja
Cel mai recent răspuns: dumi47 , utilizator 22:52, 14 Aprilie 2013
Daca administratorul este si asociat unic nu se poate angaja cu contract de munca la propria societate.
Daca societatea are maacar 2 asociati, atunci administratorul se poate angaja cu contract de munca.
Documentele necesate pentru angajare sunt cele pe care le-ati cerut si celorlalte persoane pe care spuneti ca le aveti ca angajati.
Administratorul, chiar daca este asociat unic se poate angaja la societate
Unde este prevazuta interdictia ca un administrator care este si asociat unic nu se poate angaja la propria societate ? .... in lipsa unei astfel de reglementar, administratorul care este si asociat unic se poate angaja cu c.i.m. la propria societate.

Actele de angajare sunt aceleasi ca pentru orice salariat ...
am inteles,nu inteleg necesitatea CV,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic si administrator dar si angajat auraliana auraliana Buna ziua, Asociatul unic care are si calitate de administrator intr-un srl, poate fi angajat in cadrul aceleasi firme pe postul de fotograf? (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Asociat-unic gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Am o intrebare, un asociat-unic poate sa lucreze la firma, fara sa fie angajat? De la ITM au zis ca tebuie sa fie angajat cu contact de munca! Va ... (vezi toată discuția)