avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate oanapreda28

Activitate oanapreda28

Discuție conflict munca
buna ziua
va rog sami dati un raspuns si sa ma indrumati cum sa procedez in urmatoarea problema
pe data de 25 august am fost sunat de un angajator sa formez o echipa de opt oameni ptr paza la o ferma piscicola.
pe data de 01 09.am inceput activitatea cu un program de 24 cu 48 si doi oameni pe tura.
am dus documentele de angajare urmind sa se intocmeasca contractele care ni ci pina azi nu leam vazut.
de saptamina trecuta ni sa spus sa trecem la un program de 24 ore cu 24.
oameni au refuzat inclusiv eu care am fost numit seful pazei nu am fost de acord cu acest program.
miine ne cheama pe toti ptr un ultimatum sa lucram 24cu24 in conditii foarte grele.cum putem sa recuperam salariile restante adica lichidarea lunii septb si orele lucrate pe octombrie tiniind cont ca am luat un avans pe 29 septembrie si nu avem nici contract si angajatorul vrea sa ramina numai 4 oameni si noi nu crem sa mai raminem in aceste conditii si tiniid cont ca nu a facut numuc din ce a spus la inceputul acestei activitati
va multumim
Discuție vinzare teren
buna ziua
va rog sami raspundeti si mie cum sa procedez
mama a avut un titlu de proprietate pe un pamint
in 1994 printro chitanta de mina a vindut 0,68 h
-pina in anul 2008 respectiva persoana care la cumparat nu a platit nici o taxa de impozit catre primarie
-impozitul a fost platit de catre mama-
pina in 2008 nu a venit sa faca actele de vinzare
-in 2008 mama la vindut integral terenul -si 0.68h-
acum avenit sa ma dea in judecata sa-i dau terenul
-care este calea legala daca el nu venit 14 ani sa perfectam actele .-
totul a fost facut cu o chitanta de mina
va multumesc
Răspuns la discuția aviz securitate acces
In primul rand multumesc pentru raspuns.
ideea este ca ca eu nu vreau sa intru in conflict cu angajatorul deoarece acestia nu vor sa ma concedieze,dar in contractulk de mulnca undeva este stipulat ca in cazul neacordarii avizului de securitate sa se incheie contractul de munca.
acest domn colonel se foloseste de puterea pe care o are.
intai a vrut sai faca pe cei de la firma sa ma concedieze si neputand,a recurs la neprelungirea avizului.eu impotriva acestui colonel as dori sa stiu ce pot face,si daca poate da avize de securitate doar la cine doreste si nu cf legii.Mentionez ca din 2005 si pana in prezent am avut avize de securitate pentru mai multe unitati militare din mai multe judete,iar intre timp nu am facut nici o abatere.unde ma pot adresa si cui pentru rezolvarea acestei probleme?
multumesc anticipat!
buna ziua
am nevoie de ajutor
sunt angajat de doi ani de zile la o firma de paza ca sef de obiectiv la o unitate militara
am aviz de securitate pina pe data de 28.08.2011
in aceasta saptamina am intocmit dosarele ptr reinoirea avizelor de securitate
ptr firma si personal.
de aproximativ doua saptamini sunt in conflict verbal cu un domn colonel care are locatia in alta garnizoana
adica este sef peste aceasta unitate
nu este seful meu direct
avrea sa aduca pe altcineva in locul meu dupa doi ani de zile
firmsa unde lucrez nu a fost deacord cu acest lucru.
au zis ca nu au motive ptr.ca cesta este adevarul
ca o ultima rezolvare a recurs acest colonel la neacordarea avizului de securitate si implicit accesul in unitate.
acum firma este fortata sa imi desfaca contractul de munca
va rog sami spuneti este legal ce a facut acest colonel
nu a facut nici o notificare la firma decit ca nu mia acordat avizul de securitate
eu am dovezi si martori ca nu am fost penalizat si nu am avut abateri din cadrul firmei
am ajuns in situatia de a nu mai putea sa intru in unitate unde am armament si documente
va rog sami dati un raspuns
care este partea legala ptr. ami rezolva problema
va multumesc