avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren

buna ziua
va rog sami raspundeti si mie cum sa procedez
mama a avut un titlu de proprietate pe un pamint
in 1994 printro chitanta de mina a vindut 0,68 h
-pina in anul 2008 respectiva persoana care la cumparat nu a platit nici o taxa de impozit catre primarie
-impozitul a fost platit de catre mama-
pina in 2008 nu a venit sa faca actele de vinzare
-in 2008 mama la vindut integral terenul -si 0.68h-
acum avenit sa ma dea in judecata sa-i dau terenul
-care este calea legala daca el nu venit 14 ani sa perfectam actele .-
totul a fost facut cu o chitanta de mina
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Moraras , Avocat 14:02, 23 August 2011
trebuie sa depui intampinare la dosar ( cel mai bine sa fie facuta de un avocat) prin care sa explici instantei ca terenul nu se mai afla in proprietatea mamei.astfel instanta nu-i va putea da castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu titlul de proprietate .. stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,vorbesc in numele unei prietene ,,are cumparata casa cu teren total 700 de metri patrati ,de vro 10 ani are act vinzare cumarare cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Mostenire michad michad Fratele meu a murit in 2008, a construit o casa pe pamintul platit de parintii mei in 1999 , in 2000 sa nascut fetita lui si in 2003 sa casatorit cu mama ... (vezi toată discuția)
Hotarire care sa tina loc de act de vinzare klmaria klmaria nu mai inteleg nimic.am dovedit ca persoana X care detine chitanta de mina prin care se presupune ca sa vindut terenul a semnat atit in dreptul cumparatorului ... (vezi toată discuția)