avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarire care sa tina loc de act de vinzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarire care sa tina loc de act de vinzare

nu mai inteleg nimic.am dovedit ca persoana X care detine chitanta de mina prin care se presupune ca sa vindut terenul a semnat atit in dreptul cumparatorului X cit si in dreptul vinzatorului Y care este decedat(bunica mea).deci a fost facuta experiza grafologica a unui inscris facut de mina de X si chitana in cauza,scrisul este unu si acelasi.cum poate un judecatur sa dea cistig de cauza persoanei X..sunt unicul mostenitor,am platit taxele la zi din 1995 pina azidar pamintul este in alt oras deci nu am de unde sa stiu ce sa intimplat acolo.as dori mai multe pareri.se poate muta procesul la recurs in alt oras?
Cel mai recent răspuns: klmaria , utilizator 05:39, 22 Noiembrie 2012
Sa inteleg ca pe acea chitanta sunt doua semnaturi ale aceluiasi om , atit la vinzator cit si la cumparator , iar instanta i-a acordat tiltu de proprietate ??
Daca este asa , in speta asta trebuie sa ia parte si un psihiatru.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
ContSters264774, utilizator
Nu numai acea proba a fost probabil administrata in dosar ci si martori, istoric de rol fiscal...

Se poate cere stramutarea dosarului, numai ca nu stiu ce sanse aveti...
din 1995 eu am platit taxele, titlul de proprietate este la mine, succesiunea facuta,urma intabularea, insa in urma cu 2 ani a aparut o chitanta de mina nenotarizata pe care grafologul a apreciat o ca falsa, martori care sunt inscrisi in chitanta nu au aparut la proces,pina si ptr mine fara studii de drept mi se pare absurd,oricine poate inscena o astfel de recuperare de terenuri...gerberga a scris:

Nu numai acea proba a fost probabil administrata in dosar ci si martori, istoric de rol fiscal...

Se poate cere stramutarea dosarului, numai ca nu stiu ce sanse aveti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare teren oanapreda28 oanapreda28 buna ziua va rog sami raspundeti si mie cum sa procedez mama a avut un titlu de proprietate pe un pamint in 1994 printro chitanta de mina a vindut 0,68 h ... (vezi toată discuția)
Teren achizitionat cu chitanta de mana klmaria klmaria buna ziua...o problema legata de o mostenire ...in urma succesiuni eu sunt proprietarul unui teren .bunica a decedat in 1995.acum dupa 15 ani(timp in care ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana vanzare teren-termen prescriptie? lancranjan lancranjan In anul 1998 a fost redactata o chitanta de mina prin care s-a vindut o cota ideala de 1/2 casa si teren . Are termen de prescriere ? Dupa cite stiu terenul nu ... (vezi toată discuția)