avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Fratele meu a murit in 2008, a construit o casa pe pamintul platit de parintii mei in 1999 , in 2000 sa nascut fetita lui si in 2003 sa casatorit cu mama fetitei, pamintulsi casa erau pe numele lui cu clauza .ca nu poate vinde fara semnatura parintilor, mama a incheiat actele de mostenire ( Tata e vitreg) si acum fosta cumnata face recurs la actele de mostenire, si ca ar fi fost data afara din casa. Desi noi neam rugat de ea sa ramina acolo, ea a zis ca vrea la bloc ,ap.mama a pus casa in vinzare sai cump apartment, dar nu sa vindut nici pina acum, ce situatie, si acum ce se intimpla????????
Cel mai recent răspuns: michad , utilizator 22:59, 9 Ianuarie 2015
situatia care este...determina o solutie pe masura

adica ce s-a intamplat la fond/sau si apel?
Mama a primit scrisoarea astazi, dar nu se aflame in Rom. Si nici nu stim cit de repede trebuie sa reactioneze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pe scurt: bunica a lasat testament partea ei de casa( ... dm1.ro dm1.ro Buna ziua. Pe scurt: bunica a lasat testament partea ei de casa( dupa moartea bunicului, mostenitorii au facut succesiunea), uneia dintre fiice si sotului ei. ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca un dosar civil in lipsa reclamantului ? speta deosebit de grea ! dorudoru dorudoru Intrbare ? -Se poate judeca un dosar civil in lipsa reclamantului. Daca reclamantul cere in mod expres acest lucru ? Am deschis un dosar civil pentru ( ... (vezi toată discuția)
Pot cere si efectuarea succesiunii pentru fratele bonlav ? in acelasi dosar ? dorudoru dorudoru ---Beneficiaza de scutire taxa de timbru judiciar---Speta este Am deschis un dosar civil pentru ( Hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de ... (vezi toată discuția)