buna ziua
va rog sami dati un raspuns si sa ma indrumati cum sa procedez in urmatoarea problema
pe data de 25 august am fost sunat de un angajator sa formez o echipa de opt oameni ptr paza la o ferma piscicola.
pe data de 01 09.am inceput activitatea cu un program de 24 cu 48 si doi oameni pe tura.
am dus documentele de angajare urmind sa se intocmeasca contractele care ni ci pina azi nu leam vazut.
de saptamina trecuta ni sa spus sa trecem la un program de 24 ore cu 24.
oameni au refuzat inclusiv eu care am fost numit seful pazei nu am fost de acord cu acest program.
miine ne cheama pe toti ptr un ultimatum sa lucram 24cu24 in conditii foarte grele.cum putem sa recuperam salariile restante adica lichidarea lunii septb si orele lucrate pe octombrie tiniind cont ca am luat un avans pe 29 septembrie si nu avem nici contract si angajatorul vrea sa ramina numai 4 oameni si noi nu crem sa mai raminem in aceste conditii si tiniid cont ca nu a facut numuc din ce a spus la inceputul acestei activitati
va multumim
Ce-i de facut?
cenan eniko
Buna ziua.,nu stiu ce trebuie facut in situatia noastra.Dupa luni de stat acasa fara sevici ne-am gasit de munca eu si sotul meu la o ferma de pui ,intelegerea ... (vezi toată discuția)