avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru_1987

Activitate Alexandru_1987

Răspuns la discuția Adaugare cod caen
Deci prin urmare pot cumpara aceste placemat-uri nefind incadrat in astfel de caen?
Daca nu atunci ce demersuri ar trebui sa fac pentru a obtine o adaugare de cod caen?
Multumesc,
Deci prin urmare nu pot cumpara acele placemat-uri prin firma mea fara a detine cod caen pentru comert cu ridicata?
Multumesc mult.
Nu exista un alt cod caen.Insa as putea sa fac acest import numai cu acest cod?Ce ar trebui sa fac sau ce cod caen m-ar ajuta sa finalizez acest traseu?

Multumesc,B-)
Buna seara,
Detin o firma care lucreaza sub cod caen 1610-Taierea si rindeluirea lemnului .
Cu acest cod as putea sa cumpar din Olanda 2000 de placemat-uri(suporti de farfuri) in ordinea in care nu am cod caen pt import iar la randul meu sa vand catre o alta firma din Romania?Mentionez ca as dori sa cumpar aceste produse in urmatoarele 2 sapt.Am nevoie de cod caen, neaparat pt a putea face aceasta achizitie?

Sper sa fi dat toate datele necesare si poate intrebarea pare absurda insa astept rasp dvs,
Multumesc.
La ce riscuri se poat eexpune cineva in cadrul unui PFA in situatia in care acest PFA nu ar exista?Exista un risc din parteaangajatului in cadrul unui control sau teoretic numai PFA ar fi direct responsabil ?

Multumesc
pneagu a scris:

Acum nu. Pensionare limita de varsta la 65 de ani. De pensie anticipata partial nu poate fi vorba fiindca nu aveti stagiul complet de 35 de ani.

Vreau sa explic in amanunt dupa cum urmeaza:
S-a inceput munca in data de 1973 si s-a incetat in 2008 in decembrie.

Intrebariile mele sunt:

1.Am inteles ca a iesit o lege in care persoanele care au lucrat in Israel pot fi eligibile pentru vechime pe carte de munca.Am dreptate?

2.O alta forma de incadrare in vechime pe piata muncii este si armata?

3.Din vechime se scade si concediul medical?

4.Pentru categoria a 2 a de munca este posibil ca la fiecare 9 ani sa fie adaugat un an jumatate de vechime?

Astept cu nerabdare raspunsul dvs la aceste intrebari.Multumesc
Buna seara,
Cu o vechime in munca de 30 de ani,nascut in 1956.02.27 se poate face o pensionare prin cerere?

Astept raspuns.
Multumesc mult,
Alexandru