avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in cadrul unui PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in cadrul unui PFA

La ce riscuri se poat eexpune cineva in cadrul unui PFA in situatia in care acest PFA nu ar exista?Exista un risc din parteaangajatului in cadrul unui control sau teoretic numai PFA ar fi direct responsabil ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 20:35, 8 Septembrie 2011
dacă PFA-ul nu există atunci unde este angajat? trebuie să fiți mai clar în ceea ce doriți să întrebați ptr a putea obține un răspuns corect. din ceea ce spuneți nu reiese foarte clar ce doriți să aflați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schema evaziune pfa ContSters166114 ContSters166114 Am intalnit un nou tip de evitare a platii taxelor si impozitelor in cadrul companiilor cu un numar suficient de mare de angajati: - lunar, un grup redus de ... (vezi toată discuția)
Srl subanchiriaza mai multor pfa Inoa2 Inoa2 Buna ziua ! Am un coafor (SRL) ,ce trbuie sa stiu daca vreau sa inchiriez posturile de lucru de coafor,manichiura si cosmetica mai multor PFA-uri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Completare fise de instruire privind ssm vanatorul vanatorul Buna ziua, Daca in cadrul unei societati mici (aprox. 25 pers.) in domeniul comertului, exista o persoana incadrata, cu norma intreaga, ca inspector in ... (vezi toată discuția)