Va multumesc pentru raspuns!
Ce fac cu permisul? Ramane la mine? Trebuie sa-l predau la politie unde va sta 60 de zile?
Daca nu am luat la cunostinta de decizia instantei de recurs, cine stabileste data de la care curg acele 30+30 de zile? Avem o situatie interpretabila? Daca nu vin in tara timp de 61-90 de zile, ce se poate intampla dupa ce trec granita la intoarcere?
Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul auto. L-am recuperat în perioada celor 15 zile de valabilitate a adeverinței. Am pierdut procesul cu poliția la FOND si in RECURS. Sunt plecat din tara, nu pot merge la Judecatorie sa scot DECIZIA DEFINITIVA. Ce se intampla daca nu predau permisul de conducere?
Cu multumiri,
George
Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul. L-am luat inapoi in perioada celor 15 zile de conducere in baza ADEVERINTEI. Am pierdut procesul cu Politia si la FOND si in RECURS. Ce se intampla daca, neintrând in posesia DECIZIEI data in RECURS, nu predau PERMISUL? Mai precis, DECIZIA dată în RECURS mă găsește in străinătate, iar respingerea ca nefondat a RECURSULUI am aflat-o de pe pagina de internet a instanței.
Cu multumiri,
MULTUMESC PENTRU AMABILITATE! Ma mai intereseaza
-cum se descarca el de aceasta cheltuiala? Cum o inregistreaza in CONTABILITATE?
-inainte de a se trece la lucrarea de reparaie propriu-zisa, ar fi trebuit sa existe o expertiza care sa stabileasca necesitatea lucrarii? Presedintele a motivat ca sunt pierderi de apa! Acestea pot fi cauzate si de raportari incorecte! Daca dupa ce se schimba conducta pierderile continua, ce facem? Putem recupera paguba de la PREEDINTELE care ne-a indus in eroare? Presedinte asociaiei noastre este unic...nu ati vazut asa ceva. Daca era asta Prim Ministru..... AVEAM TOTZI CONDUCTE NOI!......nu si apa, desigur!
Buna ziua,
Este corect sa fie trecut costul reparatiei, inlocuirea conductei de apa rece pt tot blocul, la totalul intretinerii lunare, chiar daca valoarea cotei parti este identificata nominal si valoric ? Normal ar fi sa fie o operatie contabila in zona FONDULUI DE REPARATII, cred! Va multumesc pentru clarificari! Inutil sa mai adaug ca presedintele asociatiei s-a nascut escroc si asa a ramas.