avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul auto. L-am recuperat în perioada celor 15 zile de valabilitate a adeverinței. Am pierdut procesul cu poliția la FOND si in RECURS. Sunt plecat din tara, nu pot merge la Judecatorie sa scot DECIZIA DEFINITIVA. Ce se intampla daca nu predau permisul de conducere?
Cu multumiri,
George
Cel mai recent răspuns: GEORGE1953CHIRIAS , utilizator 15:43, 23 Iunie 2014
Se va prelungi perioada de suspendare a dreptul de a conduce autovehicule cu 30 de zile.
Va multumesc pentru raspuns!
Ce fac cu permisul? Ramane la mine? Trebuie sa-l predau la politie unde va sta 60 de zile?
Daca nu am luat la cunostinta de decizia instantei de recurs, cine stabileste data de la care curg acele 30+30 de zile? Avem o situatie interpretabila? Daca nu vin in tara timp de 61-90 de zile, ce se poate intampla dupa ce trec granita la intoarcere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare permis GEORGE1953CHIRIAS GEORGE1953CHIRIAS Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul. L-am luat inapoi in perioada celor 15 zile de conducere in baza ADEVERINTEI. Am pierdut procesul cu Politia si la ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii executarii sanctiunii maxu08 maxu08 un contravenient sanctionat cu suspendarea permisului auto ptr 90 de zile pierde recursul. Avind in vedere ca exercitarea contestatiei impotriva procesului ... (vezi toată discuția)
Reducere perioada de suspendare permis. Eduard76 Eduard76 Buna ziua Am avut un proces cu politia Ilfov pentru viteza, pentru care mi s-a suspendat permisul pe 90 zile. Am pierdut procesul iar recursul la Trimbunalul ... (vezi toată discuția)