avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate andreea-stan

Activitate andreea-stan

Multumesc mult pentru raspuns!
Multumesc pt raspuns. Abia acum a avut loc prima infatisare la judecata....si am inteles ca s-a amanat pentru a se verifica daca vinovatul a avut contract de munca sau nu. In acest caz?Va fi implicata si firma pe care era inregistrata masina? Pot primi amenda sau altceva mai grav?

Buna ziua! Sunt administratorul unei SRL si in urma cu doi ani am avut un accident cu masina firmei. Soferul nu avea contract de munca iar pasagerul din dreapta a decedat, nici el nu era angajat.Acum se deruleaza procesul in vederea stabilirii pedepsei pt cel care a condus.Am o intrebare-ce mi se poate intampla ca administrator al firmei?voi fi chemata in instanta?Pot fi amendata sau ceva mai grav din cauza ca acel sofer nu era angajat?Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns....chiar nu stiu ce mi se poate intampla....Va multumesc!

Buna seara! In urma cu doi ani , cu masina unei firme s-a produs un accident soldat cu decesul pasagerului din dreapta. Soferul nu a patit nimic iar casco ne-a despagubit cu valoarea masinii. In legatura cu despagubirea pentru inmormantare, daune morale......cum se procedeaza? Se poate declansa dosarul si acum dupa doi ani de la accident? Acum inca se deruleaza procesul de stabilire a pedepsei asupra soferului autovehiculului.Va multumesc!