avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate valerik

Activitate valerik

Buna ziua. Am lucrat ca asistent social in cadrul unei asociatii umanitare. 2 luni am fost detasata pe un punct ed lucru dintr-un alt judet unde m-am ocupat de coordonarea acestui punct(angajari, munca de teren, anchete sociale, contabilitate primara...)In februarie nu am mai dorit sa raman acolo pentru ca treaba nu mergea, iar eu nu mi-am luat banii asa cum am discutat cu seful meu. Ulterior m-am intors la punctul unde am fost angajata si mi-am cerut banii ce mi se cuveneau si despre acre am discutat. Nici pana in ziua de azi nu i-am luat. Am fost angajata cu contract de voluntariat, zilnic semnand o diurna de 35 de lei, care la 12 zile insemna salariu. Vreau sa va intreb dak pot face intr-un fel sa imi pot recupera banii, sau macar o parte pentru ca angajatorul spune ca nu are acum sa mii dea, dar eu sincer cred k nu doresc sa mii mai dea. Multumesc
am absolvit facultatea de psihologie, specializarea asistenta sociala. am absolvit modulul psihopedagogic in timpul facultatii. pe certificat scris k am absolvit Departamentul pentru pregatirea personalului didactic, nivel 1. V arog sa imi spuneti care sunt demersurile de a deveni profesor, sau ce naume pot face cu acest certificat. :sorry: multumesc frumos