Ma angajeaza si plateste cu 1 milion salar,cat costa contributiile,impozitul..pentru cim in acest caz?eu la asta ma refeream..(o ora pe zi/saptamana)..si multumesc pentru explicatii..
Va rog sa-mi dati o suma aproximativa macar pentru un contrct individual de munca cu timp partial,o ora pe zi,pe saptamana,ce plateste si angajatorul si angajatul,legal sa fie,cu ce salar imi recomandati,am nevoie pentru indemnizatie crestere copil si nu trebuie sa am intrerupere in vechime.E o varianta sa rog un angajator..dar sa stiu cam la ce suma sa ma astept.Va multumesc.
Cic1 se termina curand si nu stiu cum sa procedez deoarece vreau sa raman insarcinata cu al doilea copil,nu pot lucra deoarece nu ma descurc cu primul copil.Imi recomandati sa imi fac actele ptr somaj sau sa rog un angajator sa-mi faca un contract de munca cu 2 ore sa pot beneficia de indemnizatie?inainte sa nasc primul copil am trei ani lucrati fara intrerupere,doar ca 3 luni am avut concediu medical,inainte de a naste.Si inca ceva cate zile de intrerupere intre cic1 si somaj sau noul contract pot avea fara sa pot pierde indemnizatia ptr al doilea copil?1,2 sau niciuna?Probabil dupa cele 6 sau 9 luni de somaj tot trebuie sa ma angajez daca raman insarcinata si nu ma incadrez...Va multumesc