DA. Este vorba de plata unor ore suplimentare pe care paratul trebuie sa le plateasca reclamantului.
aceste sume aferente perioadei 2019 -2022, trebuie actualizate cu rata inflatiei si sa se calculeze dobandalegala la data scadentei cestor drepturi
Buna ziua,
Ce documente trebuie cerute de la angajator pentru efectuarea unei expertize contabile in care se cere stabilirea orelor suplimentare si a sprorurilor de 75 % sau 100 %, si sporul de tura de 15%?
Buna ziua! Revin cu mai multe detalii:in anul 2016 am obtinut venituri din expertize contabile (in suma de 1400 lei in luna august, doar atat in cursul anului 2016)pentru care am depus declaratia 200, (mai 2017),La 16.12.2016 m-am inregistrat la finante ca expert contabil, acum am primit decizia de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale prin care trebuie sa platesc 1380 lei. Voiam sa va intreb daca chiar trebuie sa platesc pt cei doar 1400 lei incasati in anul 2016 trebuie sa paltesc tot atat pentru acest CAS.? Si daca trebuia sa depun D600 in 2017 pentru aceste venituri din 2016?Va multumesc si astept raspunsul dvs. cu mare derabdare!
Dar care este suma minima de venit realizat pentru care se plateste CAS?DAca platesc aceasta suma se tine cont de ea la pensionare?Va multumesc si va doresc o zi buna!