avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog , sa mi spuneti cum se calculeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog , sa mi spuneti cum se calculeaza dobanda aferenta ...

Buna ziua! Va rog , sa mi spuneti cum se calculeaza dobanda aferenta pentru orele suplimentare neplatite catre un salariat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 9 Ianuarie 2024
Aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens?
DA. Este vorba de plata unor ore suplimentare pe care paratul trebuie sa le plateasca reclamantului.
aceste sume aferente perioadei 2019 -2022, trebuie actualizate cu rata inflatiei si sa se calculeze dobandalegala la data scadentei cestor drepturi
[ link extern ]
Ordonanţa nr. 13/2011 privind dobânda legală remuneratorie şi penalizatoare pentru obligaţii băneşti, precum şi pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale în domeniul bancar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si inflatia la zi pentru drepturi banesti castigate in instanta Lungu Constantin Lungu Constantin Va rog cum se calculeaza actualizarea cu rata inflaţiei precum şi cu dobânda legală la suma respectivă, a drepturilor banesti castigate in instanta ? (vezi toată discuția)
Dobanda legala Mirnea Luiza Mirnea Luiza Am semnat un contract de prestari servicii de proiectare, in calitate de beneficiar, in februarie 2010, am achitat un avans si nu mi s-a prestat acel serviciu ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa scriem in contract(de servicii) la penalitati de intarziere 2% sau 1%/ zi iuliana2015 iuliana2015 cat trebuie sa scriem in contract la penalitati de intarziere 2% sau 1%/ zi conform noilor reglemetari fiscale si un temei legal as dori sa stiu.multumesc. (vezi toată discuția)