avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Efectuare expertiza contabila pentru stabilirea orelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Efectuare expertiza contabila pentru stabilirea orelor suplimentare si a sporului de tura

Buna ziua,
Ce documente trebuie cerute de la angajator pentru efectuarea unei expertize contabile in care se cere stabilirea orelor suplimentare si a sprorurilor de 75 % sau 100 %, si sporul de tura de 15%?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniela04 , utilizator 10:09, 5 Iulie 2023
Pontajul/condica de prezenta ... solicitarea angajatorului de a se efectua ore suplimentare , acordul salariatului pentru asa ceva.
Documentele care atesta acordarea sporurilor la nivel de firma, Regulamentul de ordine interioara cu referire la orele suplimentare si acordarea sporurilor, statele de plata.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul pentru orele suplimentare symonika_kreatza symonika_kreatza vreau sa intreb cum trebuie sa procedez in situatia aceasta:la 40 ore suplimentare efectuate am fost platita cu 2 ron, in contractul individual de munca imi ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! lucrez că vânzătoare intr o simigerie de mai ... Cornea168 Cornea168 Buna seara ! Lucrez că vânzătoare Intr o simigerie de mai bine de un an ...in acest interval am fost solicitată la suplimentar ajungând să efectuez ... (vezi toată discuția)
Cerere ore suplimentare dupa demisie qwertyy qwertyy Salut.Lucrez intr-o companie de retail din aprilie 2011 si in data de 10.07.2015 mi-am dat demisia iar in data de 20.07.2015 am facut o cerere pentru plata ... (vezi toată discuția)