Simplu:care sunt drepturile mele ca si propietar,ci nu ca membru al asociatiei,pentru ca este clar, o mai mare mizerie,nu se poate!!!
Ma refer la sedinte nestatutare,ma refer la abuzuri flagrante,gen pus afise in usa blocului care sfideaza orice logica si orice bun simt,ca de lege,nu este cazul!
Am senzatia ca traiesc intr-o lume care ma calca in picioare,care ma discrimineaza in modul cel mai infect cu putinta!
Administratorul nu are un spatiu gen birou,in care sa te duci sa-i ceri socoteala!
Am fost la el acasa,acolo isi desfasoara activitatea,si efectiv m-a dat afara pe usa, cu apelativul:"iesi afara din casa mea",pe motiv ca i-am cerut explicatii privind un consum pe care nu aveam cum sa-l fac!
Adevarul este ca era casa lui,#-o#-o:D,
Intrebare:Ce drepturi am!!??
Cum sa-mi salvez demnitatea propietarului, calcata in picioare?
Cum sa-i oblig sa aiba elemantarul bun simt?
Caci efectiv imi pierd mintile!
Am fost plecata luni de zile cu probleme de servici,nu am putut da mai mult decat o data la doua luni,citirea apometrelor,sau a repartitoarelor,iar ei,adica "asociatii"spun asa:"cine nu da cititirea consumului de apa la data de 01 a lunii,VA FI TRECUT PE PAUSAL!!!!"
Deci platesc pe pausal,ca pedeapsa ca nu am fost acasa,SAU CA ASA VOR EI,
iar luna urmatoare,platesc consumul pe doua luni! conform citirii apometrelor!
Cum este posibil asa ceva?
Vata mea ,traita DECENT de la un capat la altul,nu poate suporta asa ceva,efectiv ma sufoc si -mi pierd mintile!!#-o#-o#-o#-o#-o
Azi am citit tabelul afisat ptr. plata intretinerii,afland cu stupoare ca numai pe caldura am de platit 400 de lei,pe noiembrie,la o garsoniera!!!!
Nici un alt locatar,5 cu trei camere,4 cu doua camere,6 garsoniere,nu au avut consumul meu! nici 25% din el!
Daca le cer documente care sa justifice consumul,imi spun:"conform cifrelor date de dv"
Poate faptul ca sunt o femeie singura,lipsita de orice suport de orice fel,ii face sa ma trateze in halul asta??
Sunt o persoana CARE SE RESPECTA PE SINE,sunt singura,dar ma comport impecabil si arat impecabil,de ce sa traiesc ca si cum nu as fi ceea ce sunt?
Pentru ca efectiv,acesti indivizi imi fac viata infern!X-(
La noi pe usa blocului s-a pus astazi un afis de a4,si asta datorita faptului ca as fi vrut sa mor de gat cu administratorul!
El spune asa:DACA UN LOCATAR NU DA LA DATA DE 01 A LUNII CITIREA APOMETRELOR SI A REPARTITOARELOR, -ATENTIE!!-CONSUMUL VA FII TRECUT PE PAUSAL!!!
[EDIT = offtopic] Presedinta Asociatiei de Propietari din blocul in care locuiesc,sta 9 luni pe an la tzara,vine doar sa-si ridice pensia o data pe luna,administratorul nu are acces in tot acest timp,nici macar la chitantier,nu stie ce inseamna operarea pe calculator,nu exista un loc in care sa platesti cotele de intretinere,la ei acasa!
Am si apometre si repartitoare,si in fiecare 01 a lunii lipesc pe usa garsonierei in care locuiesc,postituri cu cifrele citite pe acestea,administratia urmand ca pe baza acestora,sa-mi determine consumul.Acest fapt se intampla doar cand nu sunt prezenta la domiciliu,in rest administraturul suna sau bate la usa fiecaruia.
In luna decembrie anul trecut,desi am masca si la baie si la bucatarie,iar la baie aveam o placa de lemn care ascundea tevile,deci implicit accesul catre conducta care ducea de la subsol la etajul 4 (ultimul),m-am trezit in casa,la etajul 1,cu un sobolan imens,care-mi mancase intre timp tot ce exista sub chiuveta de la bucatarie,fara ca sa stiu.
Am reclamat,nu aveam cu cine sa vorbesc, administratorul nu ma credea iar presdintele era
la tzara! Vecina de de la etajul superior mi-a confirmat ca este un sobolan , ca i-a intrat pana in bucatarie.Am chemat un instalator,,recomandat ca fiind de ani de zile al blocului,a venit cu un zidar si am astupat tot ce se putea,fara sa stiu ca la bucatarie mancase cam tot din instaltie. Dupa nici o saptamana,administratorul si d-na presedinta,la orele 23,au venit sa-mi spuna ca la vecinii de jos curge apa in draci!,la baie! Eu stiam de la instalatori ca totul este ok,ne-am certat pentru ora nepotrivita,mai ales ca mi-au spus ca de o luna de zile se intampla (?) Le-am spus ca nu sparg nimic,sa sparga ei!
A doua zi au spart,au ucis cu ciocanul sobolanul,defectiunea era pe coloana blocului,nici pomeneala de la mine!
Ei bine,eram atat de ingrozitor de furioasa,EU LOCUIESC SINGURA CUC,in doi ani nu am dat tv tare,merg cu papuci de plus,plec la 4 dim ma intorc la 6 seara,oamenii ma cunosc de 30 de ani,a fost garsoniera soacrei mele,dar NU SE MAI PUTEA!
AM REFUZAT SA MAI PLATESC INTRETINEREA,PANA NU SE REZOLVA DEZASTRUL!
Evident ca dupa nici o luna ,ce-au mancat sobolanii la bucatarie,a explodat in "FRANJURI",TOATA INSTALATIA A EXPLODAT PUR SI SIMPLU!
Eram ca pe bordul unui vas in naufragiu,apa fiarta tasnea de sub masca de la chiuveta,am sunat o vecina si ea a chemat administratorul de a oprit apa de la subsol,timp in care m-am luptat in draci sa nu ajunga la vecinul de sub mine
O luna de zile am stat fara apa,pentru ca mi-au spus ca trebuie schimbat TOT!
Intre timp am fost data in judecata pentru neplata intretinerii,eu si cu alti doi colocatari:unul avea 5000 de lei restanta,altul 2400,iar eu 1000!
INTREBARE:DE CE?DE CE?DE CE?
Am reparat toate instalatiile,am achitat restanta la intretinere,iar cand m-am dus la administrator sa platesc intretinerea pe ultima luna,am fost data afara din casa lui,avea tot dreptul de propietar,pentru ca l-am intrebat de ce in luna in care nu am avut strop de apa, m-a taxat mai mult decat in oricare alta luna! Nu avea chitantier,nu avea acces la computer,drept pentru care i-am spus ca nu am cu cine discuta!
Si m-a dat afara din casa,furios,cu bale la gura!
Nici acum nu am platit intretinerea!
La jegul ala in casa nu ma mai duc,unde o pot plati?
Presedinta a dat astazi un comunicat pe geamul de la intrare,care spune asa:Cei care nu dau cotele de consum de apa sau caldura intr-o zi de 01 a lunii,vor fi trecuti pe PAUSAL!
ATI MAI AUZIT ASA CEVA???
Si cu citirea mea de indexuri pe luna urmatoare?
si cu raportarea lor?
DUMNEZEULE,am o singura viatza!
Ma lupt cu ea de cand ma stiu!
Cu astia,ce se poate face?
cum pot afla care sunt drepturile propietarului vis-a-vis de responsabilitatile presedintelui de asociatie,in cazul in care nici unle nici alteleX-( nu exista?