avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela_Mihaela

Activitate Mihaela_Mihaela

Buna ziua!
As vrea sa stiu cum ar trebuii sa sune un act notarial cum ca, eu nu mai am nici o pretentie materiala de la x ulescu?

Ms frumos!
Răspuns la discuția Proces de partaj
Nu vrea sa ajungem la o intelegere, am incercat 3 luni de zile. Avocatul il schimb sigur, doar ca trebuie sa stiu cum sa pun problema cu urmatorul avocat. Daca inainte am vrut un sfert, acum vreau jumate din tot, nu exista acte pentru banii dati de catre parintii nostri, sunt cadou, in casa sunt foarte multe bunuri comune care trebuiesc si ele impartite, banuiesc ca vor trimite un evaluator. Stie cineva care ar putea fi motivele prin care eu sa nu castig jumate din tot ? Ms frumos
Pai nu am sa spun asta. Eu cand m am casatorit am stat intr o camera cu sotul meu, in curtea respectiva stau si fostii socrii. Fostul socru ne a vandut mie si sotului camera respectiva si niste pamant, am facut un contract de vanzare cumparare, i am platit o suma de bani care este specificata in contract, pe parcursul casniciei el ne a mai dat niste bani, pt casa noua pe care am construit o, si parintii mei au investit in acea casa niste bani, este adevarat ceva mai putini, dar banii respectivi dati de ambele parti au fost ca un cadou, ca asa au vrut ei, nu au acte doveditoare ca ne au dat acei bani, nici unii, nici altii. Am construit o casa noua, ne am luat 2 masini, avem in jur de 2000mp de teren. Eu am vrut sa ajung la o intelegere cu el ca sa nu se mai ajunga la proces, am vrut doar un sfert , nu jumate, dar nu a vrut, iar fostul socru cred ca a reusit sa mi cumpere avocatul. Ce sanse am sa castig jumatate din tot, vreau maxim din ce pot castiga? Am vrut sa fiu om, dar cu el si fostu socru nu se poate, bani, bani, bani. Eu acum ma chinui cu chirie si el se lafaie in ditamai casa
Mai am o nelamurire, eu sunt tehnician dentar, am un pf si am trecut un salariu minim pe economie, nu am cum sa dovedesc ca eu am luat in jur de 4000-5000 ron pe luna, bani care au intrat in casa , ce se poate face? Am fost casatorita 10 ani, divortul s a pronuntat in ianuarie, el a intentat actiunea de divort,
:D
Cererea este obligatorie la dosar?
Pt ca eu nu am vazut nici o cerere, nu am fost intrebata nimik de catre avocatul meu, nici macar nu stiu ce acte sunt in acel dosar.
Intreb toate astea pt ca nu am incredere in acest avocat si mi se par suspecte anumite lucruri.
Ms. In legatura cu notificarea stie cineva ceva?
Contractul de asistenta juridica se face intre mine si avocatul meu, as dorii sa stiu cand trebuie facut, inainte ca el sa depuna dosarul meu sau se poate face si dupa?
Din cate am inteles rudele nu pot fi citate ca martori intr un proces de partaj.
Buna seara!

As dorii sa aflu raspunsul la cateva intrebari daca se poate, pt un proces de partaj. Contractul de asistenta juridica se face inainte ca avocatul sa depuna dosarul sau se poate face si dupa?
Cine trebuie sa trimita notificarea catre persoana care este data in judecata si cand?
Rudele pot fi citate ca martori ?
Daca eu doresc sa vina ca martor sotia varului fostului sot este permis acest lucru?

Va multumesc!