avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model act notarial

Buna ziua!
As vrea sa stiu cum ar trebuii sa sune un act notarial cum ca, eu nu mai am nici o pretentie materiala de la x ulescu?

Ms frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 18:13, 28 Septembrie 2011
este o declaratie..insa trebuie sa faceti referire in ea la ce pretentii reununtati, in baza carui act renuntati la cele pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru certificatul digital stanciuoana stanciuoana buna ziua pentru noul mod de a transmite decl. 112, adica on line cu semnatura electronica, iti trebuie un certificat digital.In cazul unui adminstrator la o ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata marik0 marik0 buna ziua, am o intrebare referitoare la pensionarea anticipata. daca x primeste decizia de pensionare anticipata, angajat fiind, este obligatoriu sa o dea in ... (vezi toată discuția)
Declaratii facute doar in prezenta sotilor nostri flori54 flori54 Este ceea ce a intocmit sora mea cu mine si as vrea sa stiu daca ea poate folosi aceasta declaratie la tribunal pt. a-si trece in proprietate casa si ... (vezi toată discuția)