avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate dodo_p

Activitate dodo_p

Buna ziua, ce pot face in situatia cand am cumparat un produs de pe SEAP cu pret mai mare decat cel de vanzare. Ex. pret vanzare 2.10 lei/buc, iar la pret maximal din cauza tastaturii a aparut 210 lei/buc. Mentionez da s-a facturat pretul corect.
Buna ziua, m-ar interesa sa aflu daca esti numit prin dispozitie scrisa ca inlocuitor director pe perioada acestuia de concediu, ai dreptul la indemnizatie de conducere? Ma refer in sistemul bugetar. Va multumesc.
Buna ziua m-ar interesa sa aflu daca concediul de crestere copil influenteaza la vechimea in munca adica se adauga pentru trecerea si promovarea in grade si trepte profesionale? Mentionez ca am nascut pe data de 11 iulie 2006 si am reinceput activitatea in data de 5 martie 2008, Beneficiind de concediu doar un an si cateva luni. Acest an se adauga la vechime?? Va multumesc.

[Formatare]
Răspuns la discuția Terorizata de vecin....
M-ar interesa ce lege a incalcat acest vecin dand foc asa de aproape de locuinta mea? Nu am gasit nimic in legea 307/2006....
Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de grava si de aceea va solicit ajutorul din punct de vedere legal.
Avem casa la tara si o anexa, centrala veche, veche de vreo 34 de ani nefunctionala amplasata in spatele casei la nici un metru distanta de peretele casei.
Vecinul sustine ca centrala s-ar afla pe proprietatea lui, cu toate ca el nici nu este proprietar, neavand nici un act in urma decesului tatalui sau, drept pentru care a inceput sa o foloseasca drept groapa de gunoi. Si mai nou a dat chiar foc in groapa respectiva, trezindu-ne in toiul noptii cu casa plina de fum fiind nevoie de interventia pompierilor. Unde trebuie sa ma interes pentru remasurarea terenului? Este voie sa se dea foc la o distanta asa de mica fata de casa? Mentionez ca eu sunt fiica, tatal meu este decedat, eu locuind cu mama mea.
Discuție INFRACTIUNE
BUNA ZIUA, AM SI EU O INTREBARE, AM O JUMATATE DE CONSTUCTIE NELOCUIBILA PE PROPRITATEA VECINULUI, ARE ACESTA DREPTUL SA O DEMOLEZE SI SA IA MATERIALELE DIN CE ESTE EA CONSTRUITA? POT SA-L CONSIDER FURT?