avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Terorizata de vecin....
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Terorizata de vecin....

Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de grava si de aceea va solicit ajutorul din punct de vedere legal.
Avem casa la tara si o anexa, centrala veche, veche de vreo 34 de ani nefunctionala amplasata in spatele casei la nici un metru distanta de peretele casei.
Vecinul sustine ca centrala s-ar afla pe proprietatea lui, cu toate ca el nici nu este proprietar, neavand nici un act in urma decesului tatalui sau, drept pentru care a inceput sa o foloseasca drept groapa de gunoi. Si mai nou a dat chiar foc in groapa respectiva, trezindu-ne in toiul noptii cu casa plina de fum fiind nevoie de interventia pompierilor. Unde trebuie sa ma interes pentru remasurarea terenului? Este voie sa se dea foc la o distanta asa de mica fata de casa? Mentionez ca eu sunt fiica, tatal meu este decedat, eu locuind cu mama mea.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:41, 30 Martie 2015
Pentru masurarea/delimitarea terenului apelati la firme care se ocupa de cadastru, topografie. Pentru focul aprins foarte aproape de casa dvs. puteti face o plangere penala.
M-ar interesa ce lege a incalcat acest vecin dand foc asa de aproape de locuinta mea? Nu am gasit nimic in legea 307/2006....
Faceți doar plângerea la poliție. Nu este necesar să arătați d-voastră care este legea și încadrarea faptei. Acest lucru îl vor face cei abilitați care vă vor da un răspuns plângerii d-voastră. (da mihi factum tabo tibi ius)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Limita intre casa si hat din 1952 petronelapascarut1 petronelapascarut1 Buna seara. Am cautat pe internet limitele juridice ale drepturilor de proprietate privata si nu am gasit nimic. Daca se poate sa ma indrumati unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Cosul de fum coancaholdonmihai coancaholdonmihai daca ,casa vecinului este cu doua etaje si amea este la nivel .distanta între case fiind de 25 m ,cosul de la centrala mea are 6,5 m. este sub coama casei cu ... (vezi toată discuția)