avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calculare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calculare salariu

Buna ziua m-ar interesa sa aflu daca concediul de crestere copil influenteaza la vechimea in munca adica se adauga pentru trecerea si promovarea in grade si trepte profesionale? Mentionez ca am nascut pe data de 11 iulie 2006 si am reinceput activitatea in data de 5 martie 2008, Beneficiind de concediu doar un an si cateva luni. Acest an se adauga la vechime?? Va multumesc.

[Formatare]
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 7 Februarie 2017
Perioada CCC este considerata vechime in munca si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta, potrivit art.22 alin.2 din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta functionar public lenutzamia lenutzamia buna ziua. sunt angajata intr-o primarie si sunt incadrata pe referent asistent din data de 1 iulie 2011. in anul 2014 de la data de 1 iunie am intrat in ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional ioneroxi ioneroxi Buna ziua,lucrez intr-o institutie publica si as vrea sa stiu daca am dreptul sa promovez in acest an(2016),tinand cont de urmatoarea situatie:in aprile 2012 ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca sau in specialitatea studiilor ? mela2008 mela2008 Buna ziua. Am o nelamurire la care sper sa ma puteti ajuta. Sunt functionar public, momentan in CIC, si as vrea sa stiu cum este considerat acest concediu in ... (vezi toată discuția)