avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in treapta functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in treapta functionar public

buna ziua. sunt angajata intr-o primarie si sunt incadrata pe referent asistent din data de 1 iulie 2011. in anul 2014 de la data de 1 iunie am intrat in concediu crestere copil si imi mai trebuia 1 luna pentru a face 3 ani vechime pe functie si a fi promovata. intrebarea este daca in 2015 in noiembrie ma intorc la serviciu si as avea evaluare partiala pe anul 2014 as putea sa fiu promovata pe referent principal. la mine la serviciu mi-a zis ca nu poate sa ma promoveze pentru ca nu as avea u;timele 6 luni lucrate.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 24 Octombrie 2014
1. art.25 din Legea 284/2010 :
(5)Promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 in 3 ani, in functie de performantele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel putin de doua ori in ultimii 3 ani, de catre comisia desemnata prin dispozitie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, dupa caz, reprezentantii salariatilor.

2. OUG 111/2010:
art.22 (2) Perioada concediului pentru creşterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) şi art. 6 constituie vechime în muncă şi în serviciu, precum şi în specialitate şi se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea.

3. Nu va trebuie sa aveti 6 luni lucrate dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare Dalina-Bayko Dalina-Bayko Buna Ziua! Sunt angajata din anul 2004,la o primarie de comuna,cu populatie peste 2000 locuitori,in functia de Referent cu atributii de asistenta sociala, Am ... (vezi toată discuția)
Promovare treapta dupa concediu crestere copil alessia2007 alessia2007 Buna ziua. Lucrez in invatamant si sunt incadrata pe treapta profesionala III de 4 ani. In perioada 2010-2012, am fost in ccc. In 2010 am obtinut ... (vezi toată discuția)
Promovare dupa revenire din cic ioanavandici ioanavandici Buna ziua, In urma cu 1 an si 6 luni am revenit din CIC. Doresc sa aflu cand pot promova avand in vedere ca imi desfasor activitatea in cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)